Tyvärr lite sent! :)
Jag e ledsen att jag inte lyckades få upp det här receptet igår! Men här kommer det! :)
Dillfisk med tapenad
Tillagningstid: ca 35 min Antal portioner: 4
Antal kalorier: ? kcal/portion Betyg: 4 +
Detta behövs:
· 400 g hokifile, tinad
· 600 g potatis, kokt
· ½ tska salt
· 2 krm svartpeppar
· 1 dl tapenade
· 2 tomater
· 2 msk dill, fryst hackad
· Broccoli (tillbehör)
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader. Skala och skär potatisen i skivor. Smörj en ugnssäker form. Lägg potatisen i formen och lägg fiskblocket ovanpå. Krydda med salt och peppar. Bred på tapenade över fisken. Skär tomaterna i skivor och fördela över fisken. Strö över dillen. Täck med aluminiumfolie och vik ner kanterna så att det blir tätt. Tillaga i ugnen i ca 25 min. Servera med broccoli.
mumselimums! du lagar så mkt god mat! :D
sv: jaha, är du arbetslös. det är klart, då hade jag också spenderat hela dagarna på gymmet :D GÖTT! Jag försöker så gott det går i alla fall! :)