Minus 4,2 kg!!! :)

JIPPI!!!!!
Var iväg på min andra mätning/vägning idag och gissa vad....jo....- 4,2 kg på vågen....efter ca 2 veckor!!!
Jag är så glad att jag tror att jag spricker! Äntligen börjar all möda löna sig, och man börjar äntligen se resultat! :)
Jag har inte skrivit om detta tidigare, men för ca 2 veckor sedan så gick jag med i viktminsknings kursen som anordnas på mitt gym. Jag har ju tidigare arbetat på detta gym, som instruktör, så jag har rekommenderat en här "kursen" till många av mina vänner och arbetskollegor som har velat få hjälp med sin vikt men själv så har jag bara funderat på att delta i min "ensamhet". ;)
Men nu i våras så hade jag en vän, som jag tipsat denna kurs till, som gick ner 15 kg med hjälp av detta. Och det gjorde mig både imponerad och lite avis, måste jag erkänna. :(
Så jag kände att nu var det min tur att ta tag i min vikt, en gång för alla!!
Och det har jag tydligen gjort! :) Jag är hur glad som helst! :)
Om ni vill veta mer om PreNet, som viktminsknings kursen heter, så kolla gärna på deras hemsida.
Jag rekommenderar faktiskt denna starkt, även om jag inte är en förespråkare för pulver dieter, så funkar faktiskt den här! Samt att det är så mycket annat som den här "kursen" gör, vi tränar tillsammans 2 ggr i veckan och har föreläsningar, gruppdiskussioner samt individuella diskussioner och mätningar, alltså inte bara vilken siffra som står på vågen utan hur din kroppsammansättning ser ut. Så på mätningen idag så har jag gått ner 4,2 kg. Men 1 av dessa kilon är enbart FETT, det andra är vätska och tyvärr lite muskler, men det ska jag råda bot på nu, lägger in extra styrkepass! :)

Kommentarer
Postat av: miss P E

Go Jessi! Vad kul för dig och vad duktig du är!Det var hemskt trevligt hos Fian! Vi få ta och träffas alla över ett glas vin snart ;)

2010-09-20 @ 20:41:46
URL: http://dinpetraj.blogg.se/
Postat av: rock n roll mamma

grattis!! vad skoj!! jag kämpar också med viktnedgång just nu..

2010-09-21 @ 09:08:08
URL: http://emis.myshowroom.se
Postat av: Zara

du är så jäkla duktig! <3

2010-09-21 @ 11:33:41
URL: http://homeofenoma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0